top of page

COACHING

B-visible is gespecialiseerd in 3 types coaching:
teamcoaching, individuele coaching en loopbaanbegeleiding.

Jouw vraag staat steeds centraal.
 

Vanuit jouw behoefte gaan we aan de slag met een aanpak op maat.

rodion-kutsaev-33ClzoZe_xM-unsplash_edit

Teamcoaching

Teamcoaching

We detecteren de zichtbare en onzichtbare dynamieken tussen je collega’s. Dat doen we zowel met individuele gesprekken als met ervaringsgerichte oefeningen in groep. 

En daarbij stopt het niet. Inzicht krijgen is al een grote stap, maar echte impact, die creëer je pas door ook iets met dat inzicht te doen. In dat proces zorgen wij voor houvast met een actieplan. 

Het doel? Een team waarin iedereen vertrouwt op elkaars kwaliteiten en weet waarvoor die in te zetten. Want zo haal je ieders persoonlijke doelstellingen en ook die van je bedrijf.

rodion-kutsaev-33ClzoZe_xM-unsplash_edit

Individuele coaching

Individuele coaching

Sta je voor een dilemma en twijfel je welke richting je uit kan? Zoek je naar meer betekenis in je leven? Of ervaar je stress, mis je energie en ben je bang af te stevenen op een burn-out?

Samen onderzoeken we je situatie, de mogelijke oplossingen (want die zijn er!) en de acties die je kan ondernemen.

 

We vertrekken vanuit het positieve: wat triggert jou? Vanuit jouw leefwereld zoeken we naar de contexten waarin je rust of net begeestering vindt.

Zodat jij opnieuw kan schitteren. In je privéleven en op je werk.

rodion-kutsaev-33ClzoZe_xM-unsplash_edit

Loopbaan
begeleiding

Loopbaanbegeleiding

Wil je ontdekken wat jou echt motiveert? Heb je vragen over leiderschap? Of vraag je je af welke job er echt bij jou past? En meer nog, waar je die dan wel kan vinden?


Da’s terecht. Want of je nu arbeider, bediende of zelfstandige bent, je spendeert elke week heel wat uren op of aan je werk.

Daarom ontwikkel je tijdens de loopbaanbegeleiding jouw competenties en verwerf je inzichten van hoe je in het leven staat en wie je bent als uniek persoon.

Die inzichten neem je mee in jouw huidig werk of in je nieuwe job.


In samenwerking met:

Loopbaancheque_label.jpg
Pygmalion logo 2018 - transparant.png
bottom of page